ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Treatment 200ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 2708799
18.00 €
Αρχική τιμή: 24.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
Schwarzkopf Professional - Made In Germany

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μάσκα επανόρθωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά, χωρίς σιλικόνες ή τεχνητά χρωστικά. Vegan προϊόν - χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
Επανορθώνει και θρέφει εντατικά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επαναφέρει την εσωτερική δύναμη και την ελαστικότητα της τρίχας χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.
Προηγμένη τεχνολογία που περιέχει Vegan Σύμπλεγμα Περιποίησης με Vegan Υποκατάστατο Κερατίνης + Αργινίνη. Όταν τα μαλλιά υπόκεινται σε εξωτερικές επιβλαβείς επιρροές, όπως είναι οι χημικές εργασίες, η θερμότητα, οι υπεριώδεις ακτινοβολίες και οι ελεύθερες ρίζες, το περιτρίχιο γίνεται πιο εύθραυστο ή μπορεί ακόμα να εξαφανιστεί εντελώς αφήνοντας την ίνα της τρίχας ανοιχτή και απροστάτευτη. Το μυστικό της σειράς Repair Rescue είναι η συνδυασμένη δράση της Τεχνολογίας Cell Equalizer και της Αργινίνης, που έχει σχεδιαστεί για να αναστρέφει 3 χρόνια φθορά. Τα μαλλιά αναδομούνται σε βάθος σε όλο τους το μήκος και προστατεύονται από μια ασπίδα κατά της τριβής. Κατά συνέπεια, τα μαλλιά επανορθώνονται άμεσα και ορατά, ενδυναμώνονται και αποκτούν κίνηση, εκπληκτική λάμψη και απαλότητα.
Σε συσκευασία 200ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε τη μάσκα επανόρθωσης σε νωπά μαλλιά, ταμποναρισμένα με πετσέτα, και δουλέψτε τη. Αφήστε τη να δράσει για έως και 10 λεπτά. Ξεβγάλετε σχολαστικά.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της Schwarzkopf Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr