Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 


Πολιτική Απορρήτου


Πολιτική Aπορρήτου - Προστασία Προσωπικών δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του ιστότοπου της εταιρίας GAMMA υπόκειται στους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

1. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων
Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων είναι η εταιρία «Γ. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΣ – Γ. ΑΝΕΣΤΑΚΗΣ Ο.Ε.» («GAMMA»).
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα εξής:
Ταχυδρομική διεύθυνση: Πόντου 71, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη ΤΚ 55133.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@gamma.com.gr

2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται
H GAMMA συλλέγει μόνο τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται εκουσίως από τους επισκέπτες/χρήστες του διαδικτυακού τόπου www.gamma.com.gr με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται, κατά περίπτωση, είναι τα ακόλουθα: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ταχυδρομική διεύθυνση (οδός και αριθμός), αριθμός τηλεφώνου, ΑΦΜ/Δ.Ο.Υ. (για έκδοση τιμολογίου).

3. Σκοποί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων - Νομιμοποίηση
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα υπόκεινται σε επεξεργασία για τους ακόλουθους σκοπούς κατά περίπτωση:
- Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της πλατφόρμας. Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη της Πλατφόρμας και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη.
- Για τη διαχείριση, επεξεργασία, ανάπτυξη και εκτέλεση των ηλεκτρονικών αγορών και συνακόλουθη υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεών μας στο πλαίσιο εκτέλεσης, παράδοσης και τιμολόγησης παραγγελιών. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας: Για να επεξεργαστούμε και να παραδώσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση που σχετίζεται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση. Να διαχειριστούμε την πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε. Να διαχειριστούμε πιθανές επιστροφές αφότου έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά. Για σκοπούς τιμολόγησης και για να θέσουμε στη διάθεσή σας αποδείξεις και τιμολόγια των αγορών που έχετε κάνει μέσω της Πλατφόρμας. Η νόμιμη βάση που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό είναι η εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών και οι νόμιμες υποχρεώσεις μας σε σχέση με τη σύμβαση αυτή.
- Απάντηση στην άσκηση των δικαιωμάτων σας για πρόσβαση, διόρθωση/συμπλήρωση, διαγραφή, φορητότητα καθώς και σε ερωτήματα ή καταγγελίες σας.
- Διαχείριση και αποστολή πληροφοριών για προσφορές και ενέργειες προώθησης και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Η αποστολή αυτών των πληροφοριών σημαίνει την επεξεργασία του προφίλ του χρήστη που περιλαμβάνει τη χρήση των προσωπικών δεδομένων και του ιστορικού αγορών. Η νόμιμη βάση που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό είναι η συγκατάθεσή σας που θα μας δίνετε, κατά περίπτωση, με τη συμπλήρωση αντίστοιχης ηλεκτρονικής φόρμας ή τη συμπλήρωση ενός τετραγωνιδίου κατά την επίσκεψη στον ιστότοπό μας www.gamma.com.gr.

4. Χρόνος διατήρησης προσωπικών δεδομένων
Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε:
1. Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας. Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).
2. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών. Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας.
3. Εξυπηρέτηση Πελατών Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.
4. Μάρκετινγκ Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας.
Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

5. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την Center Care, τους αποδέκτες τους, τον σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@gamma.com.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, σας αντιστοιχούν τα παρακάτω δικαιώματα:
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ Έχετε δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση από τον υπεύθυνο επεξεργασίας σχετικά με το αν τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία ή όχι, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας να διορθώσει τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτά είναι ανακριβή ή να τα συμπληρώσει όταν αυτά είναι ελλιπή.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν, ανάμεσα σε άλλους λόγους, τα δεδομένα δεν είναι πια απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συγκεντρώθηκαν. Ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διατήρησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν. Στην περίπτωση αυτή, τα εν λόγω δεδομένα, θα υφίστανται επεξεργασία μόνο για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Έχετε δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάσετε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας όταν η επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεση ή σε σύμβαση, και όταν διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εναντιώνεστε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. ε ή στ του Κανονισμού ΓΚΠΔ. Εάν ασκήσετε το εν λόγω δικαίωμα, δεν θα υποβάλλουμε πλεόν σε επεξεργασία τα δεδομένα σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους.
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Έχετε δικαίωμα να μην είστε αντικείμενο απόφασης που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία φέρει νομικές συνέπειες για εσάς ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο. Ωστόσο, δε θα είναι δυνατόν να ασκήσετε το εν λόγω δικαίωμα σε περίπτωση που η απόφαση απαιτείται για την εκτέλεση σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και την Center Care, σε περίπτωση που επιτρέπεται από το ισχύον δίκαιο για την Center Care με την προϋπόθεση ότι θεσπίζονται κατάλληλα μέτρα για να προφυλαχτούν τα δικαιώματά σας, οι ελευθερίες σας και τα νόμιμα συμφέροντά σας, ή σε περίπτωση που βασίζεται σε δική σας ρητή συγκατάθεση.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Έχετε το δικαίωμα προσφυγής ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για να ικανοποιήσουμε οιοδήποτε αίτημά σας, μπορούμε να σας ζητήσουμε την παροχή πρόσθετων πληροφοριών αναγκαίων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας.

6. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων
Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη/επισκέπτη δύναται να διαβιβασθούν/κοινοποιηθούν στους ακόλουθους παραλήπτες: Δημόσιες Αρχές και Οργανισμούς όταν το απαιτούν οι δημοσιονομικοί και εργασιακοί κανονισμοί, οι κανονισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης ή οποιοσδήποτε άλλος ισχύων κανονισμός. Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς. Παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας. Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών εφοδιασμού, μεταφοράς και παράδοσης. Παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών. Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.
Η GAMMA σε καμία περίπτωση δεν θα πωλήσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της σε τρίτους.

7. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
Η GAMMA δηλώνει ότι έχει υιοθετήσει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να εγγυηθεί την ασφάλεια και ακεραιότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μεταχειρίζεται, καθώς και για να αποφευχθεί η απώλεια, αλλοίωση και/ή πρόσβαση εκ μέρους μη εγκεκριμένων τρίτων προσώπων.

8. Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου
Η GAMMA διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου. Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της GAMMA παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν τροποποιήσεις. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε για τελευταία φορά την 25η Μαΐου 2018.




Copyright ©2010-2019 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr