ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
Schwarzkopf Bonacure Moisture kick Shampoo 250ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 2709230
12.00 €
Αρχική τιμή: 16.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
Schwarzkopf Professional - Made In Germany

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ενυδατικό vegan σαμπουάν για εύθραυστα, ξηρά ή με υφή μαλλιά. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης, χωρίς SLS/SLES sulphates – Sodium Lauryl Sulphate & Sodium Laureth Sulphate.
Ειδικά σχεδιασμένο να καθαρίζει απαλά και να ενυδατώνει τα κανονικά έως ξηρά, εύθραυστα, σγουρά ή με υφή μαλλιά. Χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Η σύνθεση συμβάλλει στη διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας στην τρίχα, για μια ανάλαφρη αίσθηση που διαρκεί έως και 48 ώρες, και βελτιωμένη ελαστικότητα.
Προηγμένη τεχνολογία που περιέχει Vegan Σύμπλεγμα Περιποίησης με Vegan Υποκατάστατο Κερατίνης + Γλυκερίνη. Η Γλυκερίνη προσφέρει ισορροπημένη ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας στο τριχωτό και στα μαλλιά, λειαίνοντας την επιφάνεια της τρίχας και προλαμβάνοντας την αφυδάτωση. Σε συνδυασμό με την Τεχνολογία Cell Equalizer, προσφέρουν υπέροχη ελαστικότητα, διαχειρισιμότητα, κίνηση και λάμψη σε κάθε τρίχα, και συμβάλλουν στη διατήρηση του ιδανικού επιπέδου υγρασίας στην τρίχα.
Σε συσκευασία 250ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε το σαμπουάν καθαρισμού σε βρεγμένα μαλλιά. Δουλέψτε το και ξεβγάλετε σχολαστικά.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της Schwarzkopf Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr