ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Treatment 200ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 2708893
18.00 €
Αρχική τιμή: 24.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
Schwarzkopf Professional - Made In Germany

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μάσκα εντατικής επανόρθωσης για διόρθωση τόνου στα γκρίζα και ξανοιγμένα μαλλιά. Vegan προϊόν - χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης.
Ειδικά σχεδιασμένη για γκρίζα και ξανοιγμένα μαλλιά, χωρίς σιλικόνες ή τεχνητά χρωστικά. Θρέφει εντατικά την τρίχα ενώ παράλληλα εξουδετερώνει τους ζεστούς τόνους. Επαναφέρει τα μαλλιά στο ιδανικό επίπεδο pH, σφραγίζοντας άψογα τα χρωστικά πιγμέντα στο εσωτερικό της δομής της τρίχας, προλαμβάνοντας το ξεθώριασμα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια στο χρώμα.
Μετά τη βαφή, οι υπάρχουσες τεχνολογίες περιποίησης σφραγίζουν απλώς το περιτρίχιο, χωρίς να περιποιούνται την εσωτερική δομή της τρίχας. Αυτό μπορεί να μειώσει την ανθεκτικότητα των μαλλιών, να προκαλέσει το σπάσιμο της τρίχας και σημαντικό ξεθώριασμα του χρώματος. Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Εξισορρόπησης pH 4.5, η τρίχα ρυθμίζεται στη βέλτιστη τιμή pH 4.5 - η εσωτερική δομή γύρω από τα μικροϊνίδια του φλοιού σφίγγει και σταθεροποιείται, διατηρώντας τα χρωστικά πιγμέντα σφραγισμένα βαθιά στο εσωτερικό της, προσφέροντας την απόλυτη προστασία του χρώματος. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Cell Equalizer, η επιφάνεια της τρίχας σφραγίζεται άψογα προσφέροντας προστασία που διαρκεί ενάντια στις εξωτερικές επιβλαβείς επιδράσεις, όπως το νερό ή το στέγνωμα με το πιστολάκι.
Σε συσκευασία 200ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε τη μάσκα με πιγμέντα σε νωπά μαλλιά, ταμποναρισμένα με πετσέτα. Αφήστε τη να δράσει για έως και 10 λεπτά. Ξεβγάλετε σχολαστικά.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της Schwarzkopf Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr