ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Σαμπουάν & Θεραπείες   /  Όλα τα προϊόντα
L'Oréal Serie Expert Aminexil Advanced Serum Kατά Tης Τριχόπτωσης 90ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: LP11102
33.50 €
Αρχική τιμή: 44.50 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
L'Oréal Professionnel - Made In France

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ο ορός διπλής δράσης Aminexil Advanced Serum έχει σχεδιαστεί κατά της τριχόπτωσης αραίωσης για όλους τους τύπους μαλλιών. Αντιμετωπίζει την οξείδωση του σμήγματος και τις μικρορωγμές στην επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.
Εμπλουτισμένος με 1,5% Aminexil ενισχύει την μεταφορά του κολλαγόνου και την απαγκίστρωση της ρίζας στο τριχωτό.
Η ελαφριά του σύνθεση μειώνει την τριχόπτωση και ενισχύει τις ίνες της τρίχας για πιο γεμάτα και δυνατά μαλλιά.
Περιέχει Στεμοξυδίνη - ένα πατενταρισμένο μόριο, σε μεγιστοποιημένη συγκέντρωση 5%, που αφυπνίζει τα αδρανή τριχοθυλάκια συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων τριχών και Ρεσβερατρόλη - ένα σχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει τη δράση της Στεμοξυδίνης στο τριχωτό, για άμεσα αποτελέσματα.
Χωρίς χρωστικές, σιλικόνη & θειικά άλατα προσφέρει έως και 87% πιο δυνατά μαλλιά από τις 6 πρώτες εβδομάδες (Κλινική μελέτη με 130 άνδρες κατά τη διάρκεια 6 εβδομάδων).
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εφαρμόστε το βράδυ μετά από μια πλήρη ρουτίνα περιποίησης για βέλτιστα αποτελέσματα.
Σε συσκευασία 90ml.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Φόρμουλα ευαίσθητη στο φως. Εφαρμόστε ομοιόμορφα στο τριχωτό της κεφαλής (ιδανικά το βράδυ, σε μαλλιά στεγνωμένα με πετσέτα).
Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 τμήματα και ψεκάστε 6 φορές σε κάθε τμήμα.
Κάντε μασάζ με το πιο απαλό μέρος της άκρης των δακτύλων σας.
Δεν ξεβγάζεται.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της L'Oréal Professionnel με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr