ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  K-Time professional   /  Reflex Express - Shock
K-Time | Shock ημιμόνιμη βαφή - Red House 75ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: K129
Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τιμή

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
K-Time Professional - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ηµιµόνιµος χρωµατισµός µε αγνές χρωστικές ουσίες. Δεν περιέχει αµµωνία ή υπεροξείδιο του υδρογόνου. Ιδανικό για να δηµιουργήσετε εξατοµικευµένα looks, σε βαµµένα, φυσικά ή µε ανταύγειες µαλλιά.
Όλα τα χρώµατα της σειράς µπορούν να αναµειχθούν ώστε να δηµιουργήσετε άπειρες αποχρώσεις με εκθαµβωτική λάµψη. Διαρκεί έως και 20 λουσίµατα, ανάλογα µε το πόσο πορώδη είναι τα µαλλιά και το επιλεγµένο χρώµα.
Συσκευασία 75ml.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Λούστε τα µαλλιά µε σαµπουάν. Φορέστε γάντια µιας χρήσης. Αδειάστε το προϊόν σε ένα µπολ και εφαρµόστε µε το πινέλο στις περιοχές που θέλετε να βάψετε. Αποφύγετε την επαφή µε το δέρµα και µην εφαρµόζετε στις ρίζες. Χτενίστε τη βαφή στα µαλλιά µε µια χτένα µε φαρδιά δόντια.
Αφήστε τη βαφή για 15 έως 30 λεπτά ανάλογα µε τον τύπο και τη δοµή της τρίχας αλλά και µε την επιθυµητή ένταση του χρώµατος. Παρόλα αυτά προτείνουµε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έναν οπτικό έλεγχο προς αποφυγή δυσχρωµιών και διαφορετικής, µη επιθυµητής έντασης του χρώµατος.
Όταν ο χρόνος τελειώσει, ξεπλύνετε πάρα πολύ καλά και λούστε µε το Argan Time Nourishing Shampoo για να περιποιηθείτε τα µαλλιά και να τα φέρετε σε ένα πιο όξινο ph και ολοκληρώστε τη διαδικασία µε την Argan Time Nourishing Mask.
Για τέλεια αποτελέσµατα προτείνεται να εφαρµόσετε το COLOR SHOCH σε ξανοιγµένη βάση , όσο πιο ανοιχτή τόσο περισσότερο φωτεινό, έντονο και όµοιο θα είναι το χρώµα που έχει επιλεγεί.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες σε προϊόντα K-Time Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr