ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  K-Time professional   /  Reflex Express - Shock
K-Time | Reflex Express Ammonia-Free Direct Colouring - Hazelnut Blonde 250ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: K102
Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τιμή

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
K-Time Professional - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Χρώµα χωρίς αµµωνία και οξυζενέ µε aloe vera και έλαιο αργκάν ιδανικό για φυσικά ή βαµµένα µαλλιά, να δηµιουργήσει φωτεινά αποτελέσµατα µόδας, να τονίσει µες ή ανταΰγειες, να ξαναζωντανέψει και να δώσει διάρκεια στο χρώµα, να καλύψει τα πρώτα λευκά µαλλιά και να δώσει οµοιοµορφία από τα µήκη ως τις ξεθωριασµένες άκρες.
Καινοτόµα τεχνολογία PHOTO-REFLECTING PIGMENTS: Η ιδιαίτερη δοµή των άµεσων πιγκµέντων που προέρχονται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας σας επιτρέπει να αποκτήσετε χρώµατα σε HD (υψηλή ανάλυση) µε υπέροχη λάµψη και φωτεινότητα που διαρκεί. Εύκολο στη χρήση και γρήγορο στην εφαρµογή, σε συσκευασία λειτουργική µε πολλαπλές δόσεις, αποτέλεσµα οµοιόµορφο 100% µε την επιλεγόµενη απόχρωση, ιδανικό να καλύψει τα πρώτα λευκά µαλλιά ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει.
Δυνατότητα ανάµειξης όλων των αποχρώσεων µεταξύ τους για να προσφέρουν ατελείωτους συνδυασµούς, υπηρεσία χρώµατος µε απόλυτη ασφάλεια και αποτέλεσµα λάµψης σε συνδυασµό µε τη µάσκα somnia color code.
Συσκευασία 250ml.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΠΡΟ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Είναι µια πολύ σηµαντική φάση γιατί επαναφέρει τα πιγκµέντα που χάνουν τα µαλλιά λόγω φυσικών ή τεχνητών οξειδωτικών αιτιών (υπερβολικές χηµικές εργασίες ή απλή παραµέληση) και βοηθά στη βελτίωση της κάλυψης των λευκών µαλλιών πριν την παραδοσιακή υπηρεσία χρώµατος. Τρόπος χρήσης: Πριν από µια βαφή εφαρµώστε στα µαλλιά απευθείας REFLEX EXPRESS µην ξεβγάλετε και προχωρήστε στην εφαρµογή χρώµατος.
ΕΠΑΝΑ-ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Είναι µια διαδικασία περισσότερη γνωστή ως τονισµός και χρησιµοποιείται για να δώσει χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσµα ή να συµπληρώσει µια καλλυντική απόχρωση. Η απουσία της χηµικής διαδικασίας και το όξινο ph του REFLEX EXPRESS είναι σηµαντικοί παράγοντες που καθιστούν το προιόν τέλειο για τη φάση χρωµατισµού ακόµη και σε πολύ ευαίσθητα µαλλιά. Τρόπος χρήσης: Μετά από µια βαφή µες ή ανταΰγειες: αφού λούσετε τα µαλλιά µε το σαµπουάν SOMNIA COLOR CODE ταµπονάρετε και στη συνέχεια εφαρµώστε REFLEX EXPRESS κάνοντας ελαφρύ µασάζ. Ανάλογα µε την ένταση της επιθυµητής απόχρωσης αφήστε από 10-30 λεπτά. Ξεβγάλτε και στη συνέχεια εφαρµώστε τη µάσκα SOMNIA COLOR CODE.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες σε προϊόντα K-Time Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr