ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  K-Time professional   /  Radyca Color 100ml
Κ-TIME Radyca 4 Καστανό

ΚΩΔΙΚΟΣ: 7774
Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τιμή

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
K-Time Professional - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Επαγγελματική βαφή μαλλιών χωρίς φαινυλενοδιαµίνη, σιλικόνη και PPD. Βαφή µακράς διαρκείας, ακριβώς ίδια µε την επιλεγµένη απόχρωση και με κάλυψη έως και 100% στα λευκά μαλλιά. Υπέροχη κρεµώδης υφή, εύκολη στη µείξη και στην εφαρµογή με αποτέλεσμα μαλλιά θρεµµένα, ενυδατωµένα και λαµπερά.
Μόνιµο χρώµα µε φυσικά φαρµακευτικά ενεργά συστατικά όπως:
1. ΚΙΝΟΑ: Superfood µε επιστηµονικά αποδεδειγµένα αποτελέσµατα. Περιλαµβάνει µεταλλικά στοιχεία, ίνες, βιταµίνη Ε, λυσίνη, βιταµίνη Β2, 9 βασικά αµινοξέα και βιταµίνη C.
2. NIOSOME: Καινοτόµος µείξη από ενεργά συστατικά σχεδιασµένα να προστατεύουν το δέρµα και τα µαλλιά από τη σκόνη και άλλους περιβαλλοντικούς ρύπους.
3. ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ: Αντιφλεγµονώδης, ενυδατική και με καταπραϋντική δράση.
Συσκευασία 100ml.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Αναλογία Ανάµιξης: 1:1 με χρόνο 25/35 λεπτά και για τα ξανθιστικά 1:2 σε 45 λεπτά. Ξάνοιγµα: έως και 4/5 τόνους.
ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Σε φυσικά - ποτέ βαµµένα - µαλλιά εφαρµόστε την επιλεχθείσα απόχρωση στις ρίζες και κατά µήκος χρησιµοποιώντας γαλάκτωµα Yox 3% (10°) ή Yox 6% (20°). Χρόνος τοποθέτησης 25/35 λεπτά.
Σε φυσικά - ποτέ βαµµένα - µαλλιά για ξάνοιγµα από 1 έως 3 τόνους χρησιµοποιήστε γαλάκτωµα Yox 6% (20), 9% (30°) ή 12% (40°). Ξεκινήστε εφαρµόζοντας κατά µήκος σύµφωνα µε το επιθυµητό επίπεδο ξανοίγµατος, για τις ρίζες συνιστάται να χρησιµοποιήσετε χαµηλότερο οξυζενέ. Χρόνος τοποθέτησης: 15/20 λεπτά. Απλώστε το ίδιο χρώµα στις ρίζες αλλά µε χαµηλότερο γαλάκτωµα, όπως περιγράψαµε παραπάνω. Χρόνος τοποθέτησης: 35 λεπτά.
Σε φυσικά µαλλιά για 4 τόνους ξάνοιγµα χρησιµοποιείστε τα ξανθιστικά χρώµατα µε γαλάκτωµα Yox 12% (40°) απλώνοντας κατά µήκος κι έπειτα στις ρίζες µε γαλάκτωµα 11% (35°). Χρόνος τοποθέτησης: 35 λεπτά.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες σε προϊόντα K-Time Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2023 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr