ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Βαφές μαλλιών   /  Οξυζενέ - Ντεκαπάζ
L'Oréal Professionnel Blond Studio 8 Lightening Powder 500ml

ΚΩΔΙΚΟΣ: 000419
22.10 €
Αρχική τιμή: 34.00 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
L'Oréal Professionnel - Made In France

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ντεκαπάζ με πολύ δυνατή σύνθεση και ξάνοιγμα έως 8 τόνους για φυσικά ή βαμμένα μαλλιά.
Σύνθεση υψηλής απόδοσης, ιδανικό για Balayage και τεχνικές ελεύθερου αέρα.
Η μη πτητική και κρεμώδης υφή του επιτρέπει βέλτιστη εφαρμογή στα μαλλιά, ώστε να αποκαλύψει το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας.
Ενισχύει την παραγωγή κερατίνης και ενδυναμώνει τις ίνες της τρίχας.
Δεν αφήνει στα μαλλιά μια δυσάρεστη χημική οσμή.
Προσαρμόζεται σε όλες τις ξανοιχτικές τεχνικές: κλειστές σε αλουμινόχαρτο ανταύγειες, ελεύθερος αέρας και εφαρμογή σε ολόκληρο το κεφάλι.
Σε συσκευασία 500gr.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΑΝΑΜΕΙΞΗ
Δουλεύετε πάντα με γάντια μιας χρήσης. Προετοιμάστε το μείγμα ξανοίγματος, αναμειγνύοντας τη σκόνη Blond Studio Lightening Powder με το κατάλληλο γαλάκτωμα ενεργοποίησης ή ενεργοποιητή. Χρησιμοποιήστε αναλογία 1:1 για τεχνικές open air και balayage, 1:1,5 για ανταύγειες με αλουμινόχαρτο και 1:3 για γενικό αποχρωματισμό. Εφαρμόστε στα μαλλιά και αφήστε για 30-50 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύντε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό.

Το προϊόν διατίθεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ για επαγγελματική χρήση.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr