ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  K-Time professional   /  Phibre KRS Complex
K-Time PHIBRE | Οδηγίες χρήσης Phibre σε λεπτά μαλλιά

ΚΩΔΙΚΟΣ: Κ900900
Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τιμή

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
K-Time PHIBRE | Touch the difference!

1. Eφαρμόζουμε το σαμπουάν αναδόμησης για να αφαιρέσουμε απαλά τους ρύπους των μαλλιών και να τα προετοιμάσουμε για την εντατική θεραπεία επανόρθωσης. Κάνουμε απαλό μασάζ και ξεβγάζουμε. Αν είναι απαραίτητο επαναλαμβάνουμε.
2. Ταμπονάρουμε καλά τα μαλλιά και στη συνέχεια χωρίζουμε σε τμήματα και εφαρμόζουμε τη θεραπεία εντατικής αναδόμησης κατά μήκος των μαλλιών με ένα πινέλλο. Κάνουμε καλό μασάζ έτσι ώστε να εισχωρήσουν σε βάθος τα ενεργά συστατικά. Τοποθετούμε πηγή θερμότητας όσο χρόνο προτείνει ο συμβουλευτικός πίνακας ανάλογα με την ποιότητα και το μήκος των μαλλιών.
3. Αφού ξεβγάλουμε και ταμπονάρουμε καλά τα μαλλιά απλώνουμε τη μεταξένια μάσκα λάμψης και αφήνουμε 3 έως 5 λεπτά. Χτενίζουμε και κάνουμε μασάζ για να κατανεμηθεί παντού το προϊόν και να διεισδύσει σε βάθος. Ξεβγάζουμε καλά και προχωράμε στη φάση 4.
4. Ψεκάζουμε το σπρέι αναδόμησης σφραγίσματος από μια απόσταση 20-30εκ. Δεν ξεβγάζουμε και προχωράμε στο στέγνωμα και το styling. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΒΗΜΑ 1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ:
Στα κοντά μαλλιά αφήνουμε το σαμπουάν κάνοντας απαλό μασάζ 2 λεπτά και επαναλαμβάνουμε αν χρειάζεται χωρίς αναμονή. Στα μαλλιά μεσαίου μήκους και στα μακριά το αφήνουμε 2 λεπτά, επαναλαμβάνουμε και το αφήνουμε για 1 λεπτό.

ΒΗΜΑ 2 ΘΕΡΑΠΕΙΑ:
Στα κοντά μαλλιά τοποθετούμε πηγή θερμότητας για 10 λεπτά, στα μαλλιά μεσαίου μήκους για 12-13 λεπτά και στα μακριά για 15 λεπτά.

ΒΗΜΑ 3 ΜΑΣΚΑ:
Στα κοντά, μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά αφήνουμε την μάσκα 3 λεπτά και ξεβγάζουμε.

ΒΗΜΑ 4 ΣΠΡΕΪ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ:
Στα κοντά μαλλιά ψεκάζουμε 1 με 2 δόσεις, στα μεσαίου μήκους 2 με 3 δόσεις και στα μακριά 5 με 6 δόσεις.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr