ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  K-Time professional   /  Free Color 100ml
Κ-TIME Free 4.1 Καστανό Σαντρέ

ΚΩΔΙΚΟΣ: 70041
Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τιμή

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
K-Time Professional - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Επαγγελματική βαφή μαλλιών χωρίς αµµωνία, φαινυλενοδιαµίνη και ρεσορκινόλη.
Με υαλουρονικού οξύ και έλαιο argan, καινοτομία που αλλάζει τους κανόνες και προσφέρει απαλό χρώμα που διαρκεί περισσότερο! Υπέροχη κρεµώδης υφή, εύκολη στη µείξη και στην εφαρµογή με αποτέλεσμα μαλλιά θρεµµένα, ενυδατωµένα και λαµπερά. Με κάλυψη έως και 100% στα λευκά μαλλιά και ξάνοιγμα έως 3 τόνους ανάλογα τον τύπο µαλλιών.
Μόνιµη οξειδωτική βαφή με άνεση και σεβασµό για την υγεία των µαλλιών. Χωρίς αρώµατα και parabens, µειώνει τον κίνδυνο αλλεργιών ή ερεθισµών του δέρµατος. Η µοναδική µείξη του υαλουρονικού οξέος µε το έλαιο argan διαβεβαιώνει για το βέλτιστο χρώµα, διατηρώντας την ένταση και τη φωτεινότητα για πολύ καιρό.
Συσκευασία 100ml.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Αναµειγνύεται µε οξυζενέ 10°, 20°, 25°, 30°, 35° και 40° ανάλογα µε τον τύπο µαλλιών και την υπηρεσία χρώµατος σε αναλογία 1:1.
Ξανθιστικά: Για άνοιγµα έως και 4 τόνους η αναλογία είναι 1:2.
Απλώστε το µείγµα κατά µήκος, ξεκινώντας 2 εκατοστά από τη ρίζα. Μετά από 15 λεπτά ετοιµάστε το ίδιο µείγµα ξανά, εφαρµόστε το στις ρίζες και αφήστε το για 30/40 λεπτά. Κατά µήκος προτείνεται να χρησιµοποιήσετε υψηλότερης έντασης οξυζενέ από ότι στις ρίζες για να πάρετε µεγαλύτερη ένταση.
ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΥΚΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ: 1) Έως 50% λευκά µαλλιά: Χρησιµοποιείστε την επιλεγµένη απόχρωση της FREE. Ολες οι αποχρώσεις της FREE µε εξαίρεση τα ξανθιστικά είναι πολύ καλυπτικές ακόµη και χωρίς την προσθήκη φυσικής βάσης. 2) Πάνω από 50% λευκά µαλλιά: Αναµείξτε τα επιθυµητά χρώµατα µε τις φυσικές αποχρώσεις σε έναν τόνο χαµηλότερο (π.χ. 8.3 +7).

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες σε προϊόντα K-Time Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr