ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  K-Time professional   /  Salon Technics
K-Time | Light Blondage Powder Blue Bleaching 500gr

ΚΩΔΙΚΟΣ: K010
Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τιμή

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
K-Time Professional - Made In Italy

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μπλε πούδρα ξανοίγµατος για τεχνικές διαφόρων ειδών με έντονο και σταδιακό ξάνοιγµα έως και 7 τόνους!
Φόρµουλα υψηλής απόδοσης με συµπαγής µη πτητική υφή για τέλεια και πολύ φυσικά αποτελέσµατα.
Ενισχύει το κατάλληλο επίπεδο ρευστότητας για κάθε υπηρεσία και τεχνική. Εµπλουτισµένο µε το φυτό γκουάρ, έναν φυσικό παράγοντα µε µαλακτική δράση. Χάρη στη µπλε χρωστική ουσία µέσα στη φόρµουλα, περιορίζει τις κίτρινες/πορτοκαλί αντανακλάσεις στο ξάνοιγµα.
Συσκευασία 500gr.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ
Η προτεινόµενη αναλογία είναι 1:2. Είναι εφικτό να χρησιµοποιηθεί και σε αναλογία 1:1 ή 1:1.5 ανάλογα µε το βάθος του ξανοίγµατος.
Η χρήση κάποιας πηγής θερµότητας δεν συνιστάται.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες σε προϊόντα K-Time Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr