ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Βαφές μαλλιών   /  Schwarzkopf Professional
Blondme Bleach & Tone Rose Additive

ΚΩΔΙΚΟΣ: 222948
10.30 €
Αρχική τιμή: 15.80 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
Schwarzkopf Professional - Made In Germany

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το BLONDME Bleach & Tone B-Rosé Additive εξουδετερώνει ένα ποσοστό των δευτερευόντων ζεστών τόνων ώστε να προσφέρει ένα ροζ παστέλ τονικό αποτέλεσμα.
Ειδικά σχεδιασμένο για να εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους και να προσθέτει απαλό παστέλ ροζ τόνο σε υπηρεσία ενός βήματος.
Κατάλληλο για βάσεις από 3-0 έως 7-0, σε φυσικά ή βαμμένα μαλλιά.
BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ και BLONDME Bleach & Tone Cool Additive, προσφέρουν έως και 9 τόνους ξάνοιγμα, δημιουργώντας ένα καθαρό ξανθό φυσικό χρώμα.
Σε συσκευασία 60ml.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΑΝΑΜΕΙΞΗ
Πάντα να αναμιγνύετε και τα τρία συστατικά: BLONDME Bleach & Tone Cool/Rose Additive + BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ + BLONDME Premium Developer μέχρι να επιτευχθεί λεία, κρεμώδης σύσταση.
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά και όχι σε ανοιχτά ξανθά ή ήδη ξανοιγμένα μαλλιά και χωρίς επαφή με το τριχωτό. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα προϊόντος για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό ξάνοιγμα και εξισορρόπηση.
Χρόνος αναμονής 20–60 λεπτά. Μην υπερβαίνετε τον συνιστώμενο χρόνο αναμονής. Δεν συνιστάται πρόσθετη θερμότητα. Ελέγξτε οπτικά την πρόοδο κατά τη διάρκεια του χρόνου αναμονής.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της Schwarzkopf Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr