ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση και Παραγγελίες στο 2310 444801
Αγαπημένα  |  Είσοδος  |  Εγγραφή  | 
Αρχική   /  Βαφές μαλλιών   /  Schwarzkopf Professional
Blondme Κρέμα για ανταύγειες H - Warm Gold

ΚΩΔΙΚΟΣ: 222946
10.30 €
Αρχική τιμή: 15.80 €

Άμεσα διαθέσιμο
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ΕΤΑΙΡΙΑ
Schwarzkopf Professional - Made In Germany

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Επαγγελματική βαφή μαλλιών για ζεστή χρυσή κατεύθυνση τόνου.
Νέα βαφή μαλλιών Blondme με πιγμέντα έτοιμη για χρήση.
Απόχρωση για ανταύγειες για ξάνοιγμα και ρεφλέ σε σκούρες ή ήδη βαμμένες βάσεις - κατάλληλο για φυσικές βάσεις στο ύψος τόνου του 4 και πιο ανοιχτές και ήδη βαμμένα μαλλιά στο ύψος τόνου του 6 και πιο ανοιχτές.
Σε συσκευασία 60ml.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΑΝΑΜΕΙΞΗ
Να χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με BLONDME Premium Developer. Αναμίξτε το BLONDME Blonde Hi-Lighting Cream σε αναλογία 1:1 με το BLONDME Premium Developer 12% (40 Vol.).
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά. Μην εφαρμόζετε σε ανοιχτά ξανθά ή ήδη ξανοιγμένα μαλλιά και χωρίς επαφή με το τριχωτό. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα προϊόντος για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό ξάνοιγμα και εξισορρόπηση.
Χρόνος αναμονής: 45 λεπτά. Δεν συνιστάται πρόσθετη θερμότητα.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες στα προϊόντα της Schwarzkopf Professional με την προσκόμιση σχετικού αποδεικτικού!

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αγορές με αντικαταβολή: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 4,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Αγορές με πιστωτική κάρτα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.

Αγορές με κατάθεση σε τράπεζα: ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές άνω των 50 € σε οποιοδήποτε πόλη, νησί ή χωριό της Ελλάδας με τα ΕΛΤΑ courier. Για αγορές μικρότερης αξίας των 50 € και βάρος δέματος έως 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 € και για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση είναι 0,50 €.

Χρόνος αποστολής: Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σε πόλεις, νησιά και εντός 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε χωριά.
Εταιρίες - Brands

Copyright ©2010-2024 GAMMA   |   Site touched by .GNOSIA   |   Powered by HairCut.gr